szerda, november 01, 2006

A tizenötödik kincs

Itt van: http://genesis.lap.hu/

23 hozzászólás:

Névtelen írta...

hogy van több pontjuk egyes embereknek mint 6900? nem tudom hogy mivel szereztek többet, hiszem az 50 meghívó és a kép részleteken kívül nincs pont szerező lehetőség.... ha vki tudja megosztaná a véleményét?!

Névtelen írta...

csak 50 +hívót lehet küldeni? az nem korlátlan?

Névtelen írta...

nem:D

Névtelen írta...

látszik hogy te még nem küldted ki az 50 meghívódat:D

Névtelen írta...

Szevasztok!
Engem nem érdekel a meghívó meg a pontszám.

Az összeset amit lehet felfedezek, megtalálom a kincseket és résztveszek a sorsoláson. Ez a lényeg.

Robogó se kell. Jön a minusz.

Névtelen írta...

hát ez akkor viszont elég érdekes!!! sőőőőőőőőőt... egyesk előre találnak + puzzle darabokat - vagy mi fene? :D

Névtelen írta...

de ezt pl akkor miért nem közlik előre, h "hülyegyerekem, csak annak küldj, aki biztos regelni fog, különben nem kapsz pontot"???

Névtelen írta...

Szevasztok!
A héten kezdtem el a játékot szerintetek nincs valami nagytrükk
ebbe a játékba??

Névtelen írta...

ha meg van umbuldalva a jatek,az sem lepne meg senkit.jot jatszunk es kesz.amugy mi sem vagyunk szentek,kulonben nem hasznalnank ezt a blogot,nem igaz?

Névtelen írta...

Észrevétel a Startlapról: 2006. 11. 01.


Név: ......... Katalin

Termék: Startlap Játékok

Téma: Egyéb

Szöveg: Érdeklődnék, hogy valóban igaz-e, hogy a startlap kincsvadászat játéknál lecsökkentették a kiküldhető meghívók számát 50-re? És, ha ez valóban így van, akkor például a mai nap folyamán hogy lehet vkinek több, mint 6900 pontja? Feltételezve, hogy citromailről regisztrált (50 pont), megtalálta az összes puzzle darabot (így bónuszokkal együtt: 6600) illetve az összes kiküldött meghívójára regisztráltak (50*5=250pont)...
Illetve még 1 dolog: ha valóban lecsökkentették a kiküldhető meghívók számát, akkor azt miért nem jelezték sehol sem?

Köszönettel: ........ Katalin

Kedves Katalin!
Sajnos többen tisztességtelen elony szerzésére használták ezt az opciót, ezért a meghívók számát le kellett korlátoznunk, ezzel megtisztelve azokat, akik a kérdések megfejtésével gyujtik elsosorban pontjaikat.
A pontszámok korrekciója folyamatos.
Megértését köszönjük.


További jó játékot!

Üdvözlettel:

Startlap Ügyfélszolgálat


Küldve: 2006. 11. 01., Sze 20:55
Címzett: startlap
Tárgy: Termék: Startlap Játékok; Tipus: Egyéb;

Névtelen írta...

szóval hát, én írtam nekik, és ezt kaptam válasznak... egész kkorrekt... de majd +látjuk, h mi lesz a vége...

Névtelen írta...

és pont a lényegre nem kaptál választ! szóval nem tudom hogy mi a korrekt, lehet hogy direkt hallgatták el...

Névtelen írta...

Aki ezt a blogot használja az eleve nem korrekt. Mekkora bumm lesz, ha esetleg minden pontszámot törölnek, ami erről a blogról átkattintás után talált kincset írt jóvá. :)

Névtelen írta...

Ha (a mai napig) 4 Helyszínben 4 Kincs van, akkor az 16, én mindet megtaláltam (elvileg) de csak 15 van. Hogy lehet ez???
Köszi

Névtelen írta...

szerintem az teljesen természetes (LENNE), hogy az emberek segítenek egymásnak.. úgyh ha vki nem tud vmit, miért ne nézhetné meg itt?! bár gondolom sokan az egészet innen csinálják meg, de attól még vannak olyanok is, akik csak segítségképp használják ezt az oldalt..
a meghívós dologról + csak annyit, hogy összesen, ha vki az összes képrészletet +találja 20800 pontot kap + esetleg 50 a citromail miatt és még 5*50= 250 a meghívókért.. az összesen: 21100 pont.. És mivel pontokkal ezeket lehet nyerni:
Robogó (18000 pont)
Repülőjegy (15000 pont)
Belföldi utazás (12000 pont
Ajándékcsomag (10000) (10000 pont)
Ajándékcsomag (5000) (5000 pont)

A 21100 pontból 1 robogót (marad: 3100 fel nem használható pont), 1 repülőjegyet + 1 5000-es ajándékcsomagot (marad: 1100 fel nem használható pont), 1 belföldi utazást + 1 5000-es ajándékcsomagot (marad: 4100 fel nem használható pont), 2 10000-es ajándékcsomagot (marad: 1100 fel nem használható pont) vagy 1 10000-es ajándékcsomagot és 2 5000-es ajándékcsomagot (marad: 1100 fel nem használható pont) nyerhet...

Magyarul az a + 300 pont nem oszt, nem szoroz, ha vki +találja az összes képrészletet!!!

Névtelen írta...

lehet, hogy megtaláltad, de nem kattintottál rá külön... nézd +, h hányadik kincs hiányzik (mivel sorban rakja őket a kincstárba).. Visszakeresed (mondjuk ezen az oldalon), és már + is van..

Névtelen írta...

hja és holnap lesz teljes a 4. helyszín! Mert holnap lesz a 4/4-es puzzle!!! Úgyh 15 kincsnek kell lennie!

Névtelen írta...

khm... szerintem a startlaposokat majdhogynem qrvára nem izgatja hogy honnan kattintasz az oldalakra...
1 a lényeg: a játék alatt KIBA NAGY letöltési számot generálnak nap mint nap, ezzel pedig nagyobb a reklámérték, mert bizonítani tudják hogy mennyi letöltést generálnak a kedves játékosok :)
lehet, hogy épp eladják a startlapot és most megy fel az ár :D:D:D

Névtelen írta...

Aki kicsit is ért az internetes marketinghez, az nagyon jól tudja, hogy semmit nem ér hosszú távon az olyan látogatás, ami csak mesterséges forgalmat generál. Mint ahogyan semmit sem ér az olyan lap, amin minden biszbasz beajánlott link föl van véve és az ott szereplő tartalom a lap nevével kicsit sem releváns tartalmat hordoz.

Pl. biztosan nem hirdetnék olyan cégekkel, aki hirlevelet küld ki felhasználóinak és a felhasználók ha kattintanak kapnak X forintot. Mert ilyenkor mindegy mit hirdetek senki sem fog belőle venni. Vagy közel sem annyian, mint egy jól átgondolt, az emberi elme működésére és az emberi emóciókra gyakorolt hirdetéssel. Itt is egy emocionális hatás ráhatás történik, de szerintem elhibázott módon.

Szvsz. elég hülye az, aki úgy hirdet, hogy kattintsanak a linkjére és már úgysem nézik meg a mögöttes tartalmat és elég hülye az, aki úgy vesz meg valamit, hogy csak a számokat nézi és azt nem, hogy hogyan generálódtak azok a valós, de mesterségesen generált adatok.

Lehetett volna olyan kédéseket feltenni, amire a választ csak úgy találják meg, ha ismertek a szakmában, ha eljönnek az adott településre, ha hallottak már az adott hobbiról vagy szolga módon végignyálazzák az összes lapot.

Minél nagyobb a rendelkezésre álló minta, annál jobban látszik, hogy mennyire mesterségesen generálódott a forgalom. Ha meg még valaki tujdja is, hogy milyen promóció zajlott akkor...

Nekem alacsony látogatói szám mellett volt x hirdetőm vagy hirdetés iránt érdeklődőm. Most meg y szorozódott a forgalmam, de továbbra is x hirdetőm és érdeklődőm van. Akkor mit értem el? :D

Max. inkorrekt módon majd kihasználom egy potenciális hirdető hiszékenyését lobogtatva az okt.-nov.-dec. havi statisztikáimat, amik csöppet sem azt tükrözik, hogy mennyire érdeklődnek alapjáraton a lapom iránt.

Az üzletfelek bizalmával meg vigyázni kell. Tudom, nálunk itthon nem divat, de emelkedettebb kultúrájú országokban érvényes az az elv, hogy ha valaki eljátsza a bizalmát másokkal szemben, akkor azt kb. 0 valószínűséggel fogja visszaszerezni és nézhet magán körbe, hogy mikor kinek ad el legközelebb bármit is. Na, de milyen naív vagyok, túl nagyok az elvárásaim: magunk alá piszkítunk és csodálkozunk, hogy ott tartunk ahol. :S

Névtelen írta...

"szerintem az teljesen természetes (LENNE), hogy az emberek segítenek egymásnak.. úgyh ha vki nem tud vmit, miért ne nézhetné meg itt?! bár gondolom sokan az egészet innen csinálják meg, de attól még vannak olyanok is, akik csak segítségképp használják ezt az oldalt..
"

Tudod szerintem nagyon kevesen vannak ilyenek. Akik csak segítségképpen használják az oldalt, azok fognak ide beírni, a többiek meg dolguk végeztével távoznak.

Te mit szűrnél le abból, hogy a lapoddal kapcsolatban felteszel egy kérdést, ami 8 ált. isk., de még ha a 6-ig eljutsz, akkor is ismert válasz kell legyen és akkor azt látod, hogy csomóan erről a blogról kattintottak át?

Ezt a blogot szerintem min. 5000 látogató olvassa és hány hozzászólás, építő jellegű kritika van megfogalmazva a kommentekben?

Segíteni természetesen kell és nagy emberi erény az önzetlen segítség. Az viszont nem biztos, hogy segítség, ha az alkesznek megkeresed, hogy hol a legolcsóbb a pia, a drogosnak meg adsz pénzt anyagra. Jól kell tudni segíteni és ha valaki úgy próbál cselekedni, hogy meg van győződve arról, hogy amit tesz az jó, az szerintem nagy valószínűséggel tévúton botorkál.

Lehet, hogy az én beírkálásaim sem jók és nem is vagyok meggyőződve, hogy más módszerrel ne lehetne jobb hatást elérni. Lehet, hogy az emberiség ilyen irányú viselkedése önszabályozó jellegű és nem kell semmiféle féket behúzni, majd megszünteti önmagát a harácsoló jelleg, vagy marad az idők végezetéig.

Akik nomrális keretek között segítségképpen használják, azoknak sok sikert, a többieknek meg.......................

Névtelen írta...

Én a magam részéről eddig minden kérdésre megtaláltam a választ. Lehet, hogy pár kérdésre a választ pár nap után találtam meg, de azért sikerült.

Névtelen írta...

"Én a magam részéről eddig minden kérdésre megtaláltam a választ. Lehet, hogy pár kérdésre a választ pár nap után találtam meg, de azért sikerült"

Ha ez így lenne akkor te nem itt lennél)))

Hiszi a piszi.

Na emberek egy szónak is száz a vége én rühellem a startlapot meg ezt a gagyi játékot, de a nyeremény az tetszik. Így tűrök. Enyit erről.

Névtelen írta...

Az egyik előttemszóló mondta, hogy marad mindenfélaképpen nem fel használható pont.Meg amúgy is csak az a lényeg, hogy meg legyen az összes kincs, a pontok (Szinte) mindegyek, nem? A pontok csak arra valók, hogy belépj vele.... sorsolásába. Meg, ha elköltesz pontot, akkor csak a sorsolásába kerülsz be!

Egy névtelen, aki nem akarja, hogy a startlaposok megtudják, hogy "Csalt!" :D