hétfő, november 06, 2006

A tizenhetedik kincs

Itt vN: http://kardiologia.lap.hu/

9 hozzászólás:

Névtelen írta...

Helló Kedves Ismeretlen!

Ne foglalkozz a gonoszkodókkal!
Szerintem nagyon sokunk nevében írhatom, hogy köszönjük szépen, hogy segítesz a megoldásokban és hogy közzétetted őket!
Aki másképp érzi, ne látogassa ezt az oldalt.
Még egyszer köszike!
Sok sikert és minden jót Neked!

Bogyó

Névtelen írta...

Te sem tudod miért van a nyakadon az a pattanás, amelyiknek a szürke állománya, ha lenne, arra való volna, hogy GONDOLKOZZ!

Az talán igaz, hogy alapvetően a lusta emberek viszik előrébb a világot, hiszen kitalálnak valamit, ami kevesebb munkát kíván.

Ennek a közzéteszem megoldást dolognak az lesz a vége, hogy a legközelebbi játékokban, talán random generálódnak majd le a képek és a kérdések. Pééldául, de vannak még perverz ötleteim.

:D

Névtelen írta...

Te perverz majom miért nem mész máshová rontani a levegőt pl. vissza az ólodba. Ha csak kötekedni és szarozni tudsz lépj le! Egyébként meg egy gerinctelen állat vagy, hogy csak titokban mered leírni a véleményedet. Az én nevem VIC!
Bloggernek ezer köszi és hála!

Névtelen írta...

Ez most mert kell? Jo magyar szokas,egymasnak esni.Ha majd random generalodnak a kepek,osszeulunk a szomszedokkal kozosen jatszani.Legalabb ujra szocializalodunk.Rank fer!

Névtelen írta...

Szia jóságos Idegen !
Ismételten csak gratulálni tudok neked és minden elismerésem, mert néhány kérdésre sosem találtam volna meg a jó megoldást. És egy észrevétel: - z akkumulátoros megfejtés alatt a lapon nincs semmi kincs !!! Ha volt akkor az most hová lett ? Honnan lehet mégis beszerezni ?
Mégegyszer ezer köszönet !!
Szia.

Névtelen írta...

Kedves D!

Ismét leírom, ha nem tetszik, ne látogasd ezt az oldalt!
Légy szíves ne személyeskedj! A véleményed nem érdekel, különben is csak magadat járatod le.
A többieknek köszönöm a "kedves" véleménynyílvánítást!

Bloggernek ezer köszönet!!!!!
Mindenkinek jó játékot!

Bogyó

Névtelen írta...

Megmondaná valaki,hogy hol találom az extra fület,hogy rátudjak kattintani? Köszike szépen.

Névtelen írta...

"
Ez most mert kell? Jo magyar szokas,egymasnak esni.Ha majd random generalodnak a kepek,osszeulunk a szomszedokkal kozosen jatszani.Legalabb ujra szocializalodunk.Rank fer!
"

Na látod, ennek lenne értelme. Annak, ami itt folyik, annak nincs. :D És még büszkék is rá egyesek... Szép. Legalább beszélgetnél a szomszéddal, megismernéd, stb. Így? Megtanulsz kattintani. Csókolom óvónéni, szervusztok kispajtások...

Névtelen írta...

"
kötekedni és szarozni tudsz lépj le! Egyébként meg egy gerinctelen állat vagy, hogy csak titokban mered leírni a véleményedet. Az én nevem VIC!
"

Ha neked jogod van belerondítani az mi játékunkba, nekem is legalább annyi jogom van a ti játékhoz való hozzáálásotokat kritizálni. Vagy nem?

Gerinctelen? VIC? Akkor ki kicsoda? :) Tudom, hogy ki vagyok, tudom, hogy milyen vagyok. Mindenki véleményét megallgatom, akié eljut hozzám, leszűröm a tapasztalatokat és onnantól kezdve nagyon lepereg az ilyesmi kisöreg...

Ahogy látom, nagyon sokan arra büszkék, hogy nem gondolkoznak. Ha gondolkoznának, akkor tudnák, hogy a nem gondolkozó tömegekből lehet meggazdagodni. :O Vagy mégsem?

Nem gondolkoznak, hogy mit miért tesznek és vesznek, aztán meg csodálkoznak, hogy miért tartanak ott ahol.

Jó tunyulást! Az igazi érték nem a nyeremény, hanem a tudás, amit szerezhetsz, aki nem kér belőle az ringassa magát abban, hogy majd minden szép és jó lesz. Talán. Ki tdja... Semmi sem biztos, de minden lehetséges. :D